Кафе

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs 2in1 Разтворимо кафе Original, в пакетче, 14 g, 20 броя

10.94 лв.

Зареди се с енергия! Jacobs 2in1 - най-лесният начин да се насладиш на хубаво кафе с млечен вкус. През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на с..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs 3in1 Разтворимо кафе Original, в пакетче, 18 g, 20 броя

10.94 лв.

Наслади се на кафе с плътен вкус и каймак! Jacobs 3in1 e перфектният микс между кафе с млечен вкус и кафява захар. През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e извест..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs 3in1 Разтворимо кафе Карамел, в пакетче, 16.9 g, 10 броя

5.47 лв.

Jacobs 3in1 кафе микс с изкушаващо сладък карамелен вкус и аромат. Лесен за приготвяне във всякаква обстановка. Подходящ за събуждане сутрин, бърза напитка в движение, доза енергия следобед, на чаша кафе с приятели, както и за моменти на наслада само за теб самия. През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Espresso Кафе на зърна, 1 kg

41.16 лв.

Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на балансирания вкус и богат аромат на кафе на зърна Jacobs Espresso. Приготви чаша кафе и се потопи в Магията на Чаромата. Бленд: 30% Арабика / 70% Робуста. През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват с..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Monarch Кафе на зърна, 1 kg

41.16 лв.

Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на средно изпечено кафе на зърна Jacobs с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. През 1895 г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече о..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Monarch Мляно кафе Classic, 250 g

10.54 лв.

Jacobs Monarch Classic гарантира средно изпечено кафе с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. През 1895 г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с ма..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Monarch Мляно кафе Intense, 250 g

10.54 лв.

Jacobs Monarch Intense e кафе с дързък и силен вкус с леки опушени нотки. През 1895 г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на своя Чаромат. Той носи н..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Monarch Разтворимо кафе, 200 g, в буркан, в комплект със стъклена чаша

15.35 лв.

Jacobs Monarch 200гр буркан e разтворимо кафе с наситен аромат, плътен и богат вкус. През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на своя Чаромат. ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Monarch Разтворимо кафе, в пакетче, 2 g, 26 броя

10.21 лв.

Jacobs Monarch 2 гр e разтворимо кафе с наситен аромат, плътен и богат вкус. През 1895 г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на своя Чаромат. Той нос..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Кафе на зърна Barista Edition Italiano, 1 kg

62.07 лв.

Търсите усещане за автентично кафе изживяване у дома – кафе, което да можете да си приготвите сами вкъщи така, както би ви го приготвил професионален бариста. Продуктите Jacobs Barista Editions са специално създадени с професионално качество, за да гарантират автентично кафе изживяване у дома. Jacobs Barista Editions Espresso Italiano e вдъхновенo ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Кафе на зърна Barista Editions Crema, 1 kg

62.07 лв.

Търсите усещане за автентично кафе изживяване у дома – кафе, което да можете да си приготвите сами вкъщи така, както би ви го приготвил професионален бариста. Продуктите Jacobs Barista Editions са специално създадени с професионално качество, за да гарантират автентично кафе изживяване у дома. Barista Editions Crema притежават деликатен и балансира..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Кафе на зърна Barista Editions Espresso, 1 kg

62.07 лв.

Търсите усещане за автентично кафе изживяване у дома – кафе, което да можете да си приготвите сами вкъщи така, както би ви го приготвил професионален бариста. Продуктите Jacobs Barista Editions са специално създадени с професионално качество, за да гарантират автентично кафе изживяване у дома. Jacobs Barista Editions Espresso притежават плътен и бо..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Мляно кафе Barista Editions Classic, 225 g

12.17 лв.

За баристите кафето е много повече от напитка, то е страст. С Barista Editions, Jacobs Ви дава възможност да се насладите на това изживяване и качество у дома така, както би ви го приготвил професионален бариста в кафетерия. Jacobs Barista Editions Classic се характеризира с плътен и богат вкус и неустоим аромат. Основните му предимства са: Профил ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Мляно кафе Barista Editions Strong, 225 g

12.17 лв.

За баристите кафето е много повече от напитка, то е страст. С Barista Editions, Jacobs Ви дава възможност да се насладите на това изживяване и качество у дома така, както би ви го приготвил професионален бариста в кафетерия. Jacobs Barista Editions Strong се характеризира с плътен и богат вкус и неустоим аромат. Основните му предимства са: Профил н..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Разтворимо кафе Капучино Baileys, в пакетче, 13.5 g, 8 броя

6.53 лв.

Страхотният вкус и невероятната пяна вече са лесни за приготвяне! Jacobs капучино е идеалния ви спътник за пътуване, работа или почивка. Насладете се на уникалния Чаромат на Jacobs в комбинация с изкусителна млечна пяна с всяка чаша капучино и събудете мечтите си! Единичните сашета са идеални за пътуване, за работа или за почивка, защото приготвяне..

Показани 1 от 15 | 137 (10 Страници)