Алкохолни напитки

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Вила Марвела, каберне фран, 750 ml

12.66 лв.

Червено регионално вино „Тракийска низина“ с наситен цвят и интензивен плодов аромат; с нюанси на зряла малина и къпина, комбинирани с акценти на дим и подправки. Вкусът е хармоничен, с мек и дълъг плодов финал. Алкохолно съдържание: 13,5 %...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Златен ритъм, каберне совиньон, 750 ml

15.93 лв.

Наситеният рубинен цвят с виолетови нюанси е прелюдия към прелъстителен букет от зрели къпини, конфи и черен шоколад. Плътното тяло на виното, изградено от фини танини, обгръща сетивата с аромати на кафе и пикантни подправки, деликатно съчетани с нотки на ванилия от 12 месеца отлежаване във френски и български дъбови бъчви. Богатството на усещания ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Пентаграм, сира, 750 ml

12.66 лв.

Аромат на вишни, горски боровинки, екзотични подправки, детелина, крем брюле и нотки на еспресо. Изцяло сътворена от собствени лозя, сирата носи характерния почерк на „Черноморско злато“ – Поморие: сочен южен плод, съчетан със забележителен минерален финес...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Пентаграм, совиньон блан, 750 ml

12.66 лв.

Ръчно събиране на гроздето и внимателен подбор на гроздовете и зърната; ферментация и отлежаване в иноксови съдове, последвани от бутилиране. „Совиньон блан“ е бяло вино с пикантни аромати на грейпфрут, цитрус и ванилия, които се сливат със свежа нотка на прясно окосена трева. Плътният вкус прелива в много дълъг финал с характерната за вината от По..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Пентаграм, шардоне, 750 ml

12.66 лв.

Прекрасната плодова комбинация от нежна праскова, пъпеш и ябълка ви грабват още преди да сте допрели устни до чашата. Шардонето от новата ни серия „Пентаграм“ уверено ви води по пътя на преливащи цитрусови и плодови нюанси, изящно балансирани с нотките на леко препечен дъб в дългия финал. Минералният финес на бавно разгръщащия се послевкус деликатн..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Солените хълмове, каберне совиньон, мерло, сира, 750 ml

25.16 лв.

Поморие е необикновено място, където лозята носят солената целувка на морето. Солените Хълмове гордо напомня за минералната чистота, която гроздето може да придобие само в района на Поморие. Силните страни на четири сорта се съчетават в превъзходен бленд, като предлагат усещания за касис, зрели сочни вишни, кафе и черен шоколад предадени с невероят..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Солените хълмове, розе, 750 ml

25.16 лв.

Вино, сътворено от три сорта грозде - Каберне Совиньон, Каберне Фран и Сира. Розе Солените Хълмове е изтъкано от деликатност. Нежният цвят е прелюдия към аромати на току що откъснати горски ягоди, зряла вишна и джинджър. Нюансите на захаросан цитрус балансират плодовата сочност на виното и преливат в невероятно дългия и нежен финал. Количeствено с..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Black Sea Gold Вино Солените хълмове, шардоне, вионие, совиньон блан, 750 ml

25.16 лв.

Брандът Black Sea Gold се фокусира върху съчетаването на лозарство с винарство, за да бъдат създадени вина, които са уникални със своя характер и произход. Гроздето за тези вина е от избрани и контролирани собствени лозя в Поморийския регион. Микровинарството по своята същност е единствен по рода си процес за вино производство, който означава ръчно..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Dewars Уиски, 700 ml, с подарък чаша

40.35 лв.

Уиски DEWARS с подарък чаша John Dewar бил син на дребен земевладелец с големи идеи. Вместо да изживее живота си във фермата, където е отрасъл, той отива да работи в бизнеса на чичо си за вина и напитки в града. Докато е там, той мечтаел да създаде шотландско уиски, което ще е толкова хармонично на вкус, както никое друго. Само след няколко години,..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Finlandia Водка, 700 ml

36.10 лв.

Производството на водка Finlandia е продължителен процес – от ферментацията, в която се използва специална мая, до двойната дестилация и продължителното пречистване от замърсители. Опаковка: 0,700 l...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Glen Grant Уиски Major Reserve 0.7 l

43.12 лв.

Уиски "Глен Грант Сингъл Малц" е произведено в една от най – добрите дестилерии в Шотландия. То е добре балансирано, двойно дестилирано уиски с вкус на мед и плодове...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jack Daniel\'s Уиски Gentleman Jack, 700 ml

91.80 лв.

Jack Daniel\'s Tennessee е уиски с мек вкус. Опаковка: 0,700 l...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jack Daniel\'s Уиски Honey, 500 ml

48.02 лв.

Jack Daniels Tennessee Honey е уиски с приятен, сладък вкус на фин млечен шоколад. Опаковка: 0,500 l...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jack Daniel\'s Уиски, 500 ml

48.02 лв.

Jack Daniel\'s Tennessee е уиски с характерен опушен вкус. Опаковка: 0,500 l...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Maker\'s Mark Уиски 0.7 l, в комплект с 2 чаши Old Fashioned

80.20 лв.

Уиски Maker\'s Mark е ръчно произведен бърбън. Той се бутилира не според годините на отлежаване, а според достигнатия вкус. Това обикновено се случва след шестата година. Всяка една бутилка е уникална сама по себе си, защото се запечатва, като се потапя ръчно в червен восък. Дестилерията на Maker’s Mark е първата дестилерия в Америка обявена за На..

Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)