Информационни табели и знаци

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Top Office Указателна табела, A3, с регулируема височина

182.95 лв.

Указателна табела на стойка с елегантна алуминиева рамка. С прозрачен пластмасов капак, който да предпазва съдържанието. Формат А3. Регулируема по височина.Може да видите инструкциите за сглобяване тук. Приложение: хотели, конферентни центрове, изложбени зали и салони, и други. Подходяща за представяне на промоции, снимки, специални оферти и д..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Top Office Указателна табела, A4, с регулируема височина

169.88 лв.

Указателна табела на стойка с елегантна алуминиева рамка. С прозрачен пластмасов капак, който да предпазва съдържанието. Вертикално поставяне на рамката. Формат А4. Регулируема по височина от 118 до 132 cm. Може да видите инструкциите за почистване тук.Може да видите инструкциите за сглобяване тук. Приложение: хотели, конферентни центрове, изложбе..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Въже със закопчалка Velor, хром, 160 cm, синьо

28.10 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Въже за бариерен стълб, изработено от висококачествен велур ROYAL и MODERN в син цвят с хромирана закопчалка. Много елегантна и представителна въжена рамка с брава в цвета на бариерата. Това е отличе..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Въже със закопчалка Velor, хром, 160 cm, червено

30.87 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Въже за бариерен стълб, изработено от висококачествен велур ROYAL и MODERN в червен цвят с хромирана закопчалка. Много елегантна и представителна въжена рамка с брава в цвета на бариерата. Това е отл..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Въже със закопчалка Velor, хром, 160 cm, черно

30.87 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Въже за бариерен стълб, изработено от висококачествен велур ROYAL и MODERN в черен цвят с хромирана закопчалка. Много елегантна и представителна въжена рамка с брава в цвета на бариерата. Това е отли..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Въже със златиста закопчалка Velor, 160 cm, синьо

28.10 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Въже за бариерен стълб, изработено от висококачествен велур ROYAL и MODERN в син цвят със хромирана закопчалка. Много елегантна и представителна въжена рамка с брава в цвета на бариерата. Това е отли..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Въже със златиста закопчалка Velor, 160 cm, червено

28.10 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Въже за бариерен стълб, изработено от висококачествен велур ROYAL и MODERN в червен цвят със хромирана закопчалка. Много елегантна и представителна въжена рамка с брава в цвета на бариерата. Това е о..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Въже със златиста закопчалка Velor, 160 cm, черно

28.10 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Въже за бариерен стълб, изработено от висококачествен велур ROYAL и MODERN в черен цвят със хромирана закопчалка. Много елегантна и представителна въжена рамка с брава в цвета на бариерата. Това е от..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Държач за лента на ограничително колче, стенен

6.62 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Стенен държач за лента в черен цвят. Чудесен инструмент за контрол на потока на хора и ограничаване на достъпа до определени помещения. Подходящ за обществени институции, банки, хотели, ресторанти и др..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Конус Cone 1, от полиетилен, 30 cm, 9100-1

8.74 лв.

Сигнален конус от PVC с основа; сигналнооранжев, с една бяла ивица, широка 30 cm. Сигналният конус е съобразен с българските и международните стандарти за безопасни условия на труд...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Конус Cone 2, от полиетилен, 50 cm

16.82 лв.

Сигнален конус от PVC с черна основа. Горна част – сигналночервено, с две бели ивици по 50 cm. Сигналният конус е съобразен с българските и международните стандарти за безопасни условия на труд...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Лента за ограничително колче, 210 cm, бяла

44.76 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Ако искате да промените цвета на колана във вашата бариерна стойка или в стената, то този продукт е за вас. Тази глава има бял колан и може да бъде заменена чрез развиване и завиване на четири болта. ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Лента за ограничително колче, 210 cm, жълта

44.76 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Ако искате да промените цвета на колана във вашата бариерна стойка или в стената, то този продукт е за вас. Тази глава има жълт колан и може да бъде заменена чрез развиване и завиване на четири болта. ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Лента за ограничително колче, 210 cm, зелена

44.76 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Ако искате да промените цвета на колана във вашата бариерна стойка или в стената, то този продукт е за вас. Тази глава има зелен колан и може да бъде заменена чрез развиване и завиване на четири болта...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Лента за ограничително колче, 210 cm, синя

42.47 лв.

Ако желаете да брандираме този продукт за вас, моля, пишете на имейл [email protected] или се обадете на 02/4237667. Дизайнът е илюстративен. Ако искате да промените цвета на колана във вашата бариерна стойка или в стената, то този продукт е за вас. Тази глава има син колан и може да бъде заменена чрез развиване и завиване на четири болта. ..

Показани 1 от 15 | 25 (2 Страници)