Глобуси

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Learning Resources Глобус - пъзел, 20 cm

98.82 лв.

Този ярко оцветен глобус насърчава интереса към географията още от ранна детска възраст, като децата ще имат възможност да слагат и премахват континентите на Земята. Комплектът включва:        –Земно кълбо;        –Шест континента.        –Имената на континентите. Глобусът се върти на 3..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Learning Resources Глобус, интерактивен

329.31 лв.

Възраст: 4 – 7 години. Насърчавайте малките да изследват своя свят! Ярките цветове и функционалният характер на продуктите GeoSafari Jr насърчават децата да излязат навън и да опознаят света около тях. Този интерактивен глобус ще предизвика тяхното любопитство, докато научават за континентите, страните, животните и природата. Отличаващ се с гласа ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Learning Resources Глобус, надписващ се

53.58 лв.

Обогатете уроците по география с надписващия се глобус! Намерете и маркирайте континенти, водни тела, държави, маршрути и други. Включва ръководство за различни дейности и комплект за употреба. Използвайте маркери за бяла дъска. Размери: диаметър 67.5 cm. Подходящ за деца на възраст от 5-9 години...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Глобус на света, под формата на плочки, релефен

74.65 лв.

Продуктът представлява глобус на света, поставен върху дървена стойка. Повърхността на глобуса е гладка, като сушата е леко издадена. Океаните и моретата са в син цвят, а всеки континент е оцветен в различен цвят. Чрез работа с „Цветен релефен глобус на света” детето придобива представа за формата на нашата планета, научава се да прави разлика меж..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Глобус Физикогеoграфски, Ø25 cm, светещ

66.97 лв.

Физикогеографски светещ глобус. Диаметър: ø25 сm...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Глобус, политически, диаметър 16 cm

25.81 лв.

Политически глобус. Диаметър: ø16 сm...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Глобус, политически, диаметър 24 cm

47.29 лв.

Политически глобус. Диаметър: ø24 сm...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Глобус, светещ, 25 cm

72.69 лв.

Светещ глобус Ден и Нощ на български език. Глобусът се предлага в размери: 25 cm диаметър; височина: 33 cm. Двойно картографско изображение – Неосветен: изобразява политическа карта на български език; Осветен: изобразява нощното небе, като съзвездията са очертани и надписани с техните латински научни наименования. Наклонена меридианна дъга със скал..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Глобус, физически, диаметър 16 cm

26.14 лв.

Портативен политически глобус с малки размери, но с детайлен поглед върху всички океани, морета, континенти и острови на планетата. Стабилната му стойка позволява да се върти във всички посоки...

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)