Софтуер

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Arduino Комплект Education CTC Go, за електротехника, роботика, инженерство

4,505.53 лв.

Комплект за практическа и експериментална дейност в областта на електротехника, роботика, инженерство, електроника и програмиране. Един комплект е за приблизително 24 ученици и 3-ма учители. Предназначен за деца на възраст между 14 и 17 години. Комплектът представлява 8 експериментални проекта, разделени на групи по 4. Съдържание на опаковката:..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Arduino Комплект Education Starter, за електротехника, роботика, инженерство

828.89 лв.

Комплект за практическа и експериментална дейност в областта на електротехника, роботика, инженерство, електроника и програмиране. Един комплект е за приблизително 8 ученици. Предназначен за деца между 11 и 14-годишна възраст. Комплектът включва:        - 4 броя ARDUINO UNO REV3 платки;        - 4 броя..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Arduino Комплект Science Physics Lab, за практическа и експериментална дейност

553.32 лв.

Комплект за практическа и експериментална дейност в областта на природните науки. Един комплект е за между 2-ма и 4-ма ученици. Синхронизиран е с Google Science Journal. Комплектът включва:        - Аrduino MKR WiFi1010 платка;        - Arduino Science Carrier платка;        - Кабел..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

ClassVR Лиценз за портал, едногодишен

1,138.15 лв.

Едногодишен лиценз за ClassVR - прехвърлете уроците си във виртуална реалност. Планирайте уроците си и ги прехвърлете към VR очилата на учениците - всички ще виждат видеоклиповете едновременно, а вие ще можете да наблюдавате всеки в реално време. Учителите могат да персонализират иконите и ресурсите. Навигация чрез жестове...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Einstein Комплект сензори за химия

1,191.44 лв.

Позволява да провеждате много химически експерименти, като използвате едновременно няколко сензора:        - С нормален електрод – измерва промените в рН по време на химични реакции, позволява да следите хода на киселинно-алкално титруване и да наблюдавате промените, които се случват във водни тела за дълги периоди от време (ди..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

ESET NOD32 Antivirus 2019 OEM

31.00 лв.

..

Бърз преглед
Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Kaspersky Антивирусна програма, за 1 устройство, 1 година

46.64 лв.

Тип на лиценза: Kaspersky Anti-Virus Eastern Europe Edition Base Box. Максимален брой потребители: 1. Съвместими операционни системи: Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise, Microsoft Windows 8 и 8.1/Pro/Enterprise, Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic/Premium/Ultimate. Носител: ключ за активация. Валидност: 1 година...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

McAfee Antivirus Plus Physical Activation Card 1yr

7.50 лв.

[Brand:] MCAFEE [Съкратено Описание:] Antivirus Plus Physical Activation Card [Име на програмен пул:] Application [Локализация:] Английски [Период на валидност на лиценза:] 1 year..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Microinvest Barcode Printer Pro

154.17 лв.

Microinvest Barcode Printer Pro е програма от ново поколение за създаване и разпечатване на баркод етикети, работеща както на стандартни лазерни и мастилено-струйни принтери, така и на специализирани етикиращи принтери като Datecs EP-50, Datecs LP-50, Zebra и други. Програмата може да работи самостоятелно, както и като разширение на Microinvest Скл..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Microinvest Склад Pro

290.84 лв.

Microinvest Склад Pro е гъвкава система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фирмите. Способна е да контролира всички процеси, свързани с управление на производствената и търговската дейност. Програмата функционира в пълно съответствие с нормативната уредба в страната. Идеологията е аналогична на големите ERP системи, а реализа..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Microinvest Склад Pro Light

290.84 лв.

Microinvest Склад Pro Light е създаден за извършване на продажби в натоварени търговски обекти като складове на едро, магазини, заведения за хранене. Оптимизиран е за работа с баркод, поддържа клиентски дисплей, касов апарат и директно управление на матрични принтери. Работи с базата данни на Microinvest Склад Pro, което позволява въведените продаж..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Microinvest Склад Pro Mobile

290.84 лв.

Microinvest Склад Pro Mobile е приложим за разносна търговия, ревизия в големи обекти, а също и като преносим, „личен” терминал за продажби, поръчки и проверки на наличности в самия офис. Функционално, продуктът се явява разширение на познатия Microinvest Склад Pro, предназначено да работи на мобилни устройства с операционна система Windows Mobile ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Microsoft Office 365, Bus Prem Retail English EuroZone, 1 year Medialess

369.69 лв.

Подходящ е за фирми, нуждаещи се от бизнес имейл, приложенията на Office и други бизнес услуги. Продуктът включва основните приложения, SharePoint, OneDrive, Publisher, Skype за бизнеса и Access. Лицензът е абонамент за 1 година...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Microsoft Office Home and Business 2019, English, EuroZone Medialess

713.83 лв.

Продуктът включва Word, Excel, PowerPoint, Оutlook и One-Note. Еднократна покупка за инсталиране на 1 компютър...

Показани 1 от 15 | 33 (3 Страници)