Смарт устройства

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

ClassVR Очила за виртуална реалност, Wi-Fi, Bluetooth, стартов комплект от 4 броя

7,093.14 лв.

Интерфейс за виртуална реалност проектиран за образователни нужди. Създаден специално за ученици и учители. Допълнение към вълнуващото изживяване са контролите за жестове на ClassVR, лесен начин учениците да се ориентират в интерфейса, за да намерят, изберат и стартират дейности. Използвайки само ръцете си и прости движения на главата можете да с..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

ClassVR Очила за виртуална реалност, Wi-Fi, Bluetooth, стартов комплект от 8 броя

10,551.93 лв.

Създаден за ученици и учители. Допълнение към вълнуващото изживяване са контролите за жестове на ClassVR, лесен начин учениците да се ориентират в интерфейса, за да намерят, изберат и стартират дейности. Използвайки само ръцете си и прости движения на главата можете да се движите около иконите и да избирате и стартирате дейности. Без бутони, ко..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

TNB Адаптер за крушка Е27 Smart Home

38.09 лв.

Smart крушка с Wi-Fi Оборудвана с Wi-Fi връзка Благодарение на безжичната Wi-Fi свързаност, вие може да управлявате вашата смарт крушка навсякъде и по всяко едно време чрез приложение на телефона ви - T\'nB Smart app, достъпно на iOS и Android устройства. Настройване на светлината Вие може да настроите кога светлината у дома и в офиса да се включв..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

TNB Светкавица за телефон

14.05 лв.

Правете най-добрите снимки, навсякъде, благодарение на тази мини телефонна светкавица! Тя е лесно преносима 16 LED лампа, която ви позволява да правите страхотни снимки през нощта. С вградената си батерия, тази светкавица е включена към жака и може да се зарежда с вградения кабел...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Xiaomi Електрически скутер-тротинетка MI 1S, 250 W, до 25 км/ч, пробег 30 км

1,216.93 лв.

Li-ion батерия с високо ниво на защита до 30 km пробег и 25 km/h максимална скорост.Три режима на скорост Когато се придвижвате към работата натиснете „S“, за да се движите по-бързо. Когато се разхождате в парка натиснете „D“, а в гъстонаселени места използвайте пешеходния режим.Нова генерация енерго възвръщаща система Системата преобразува кинетич..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Xmart Смарт контакт WSP18, с Wi-Fi, 10 A, бял

53.90 лв.

Дистанционно управление от всяка точка на света, с достъп до интернет, посредством безплатни приложения. Задаване на график на включване/изключване. Задаване на таймер за изключване. Отчита консумацията на ел. енергия в реално време. През смарт приложенията имате достъп до обобщени данни за текущата консумация на ел. енергия и за консумацията по де..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Дрон Maxfly XX5W, Wi-Fi, FPV, с камера, черен

187.85 лв.

Работна честота: 2.4 GHz. Батерия: Li-Polymer 600 mAh. Сензори: жироскоп на 6 оси. Дистанция WiFi видео предаване: 30-40 m. Камера: 2.0 MP. Времетраене на полета: до 6 минути...

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)