POS терминали

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Daisy Пос терминал P2C J-100, с Windows

1,625.55 лв.

Тънък и елегантен POS терминал от серия P2C 100! Новите POS терминали, предлагани от Дейзи се отличават със стилен и опростен дизайн и лесна поддръжка. POS терминал P2C J-100 е подходящ за всякакъв тип търговски обекти, а благодарение на лесно сменяемият гръб, имате възможност да избирате между различни цветови комбинации! С включен Windows 10 IoT ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Daisy Пос терминал Summi D2, с Android

1,110.68 лв.

SunMi D2 е висококачествен тъч android POS терминал, с широкоекранен HD капацитивен дисплей. Оборудван със SunMi OS и SunMI cloud, той е най-доброто ПОС решение за вашия бизнес. Този Андроид POS терминал е с елегантен дизайн и снежнобял цвят, който ще пасне прекрасно на дизайна на вашия търговски обект. SunMI D2 е най-добрият избор в съотношение ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Daisy Пос терминал ZT-410, с Windows

1,453.71 лв.

ZT-410 е висококачествен 15 инчов капацитивен тъч POS терминал, работещ под Windows. С включен Windows 10 IoT лиценз. POS терминалът е подходящ за ресторанти, магазини, сладкарници, заведения за хранене и други. Изключително съотношение качество-цена...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

MyPOS Мобилен Пос терминал Go, 3G, NFC

80.04 лв.

Малък, лек, изгоден и изненадващо функционален мобилен пос терминал с единственото по рода си комплексно платежно решение Без месечни и годишни такси за обслужване и без инсталационна такса за приемане на онлайн плащания Компактност Пос терминалът е малък и лесно преносим, което го прави подходящ за малки бизнеси. С него може да се приемат безконта..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

MyPOS Мобилен Пос терминал и касов модул Smart 5, 3G, Bluetooth, Wi-Fi

539.04 лв.

Надежден пос терминал, базиран изцяло на Android Без месечни и годишни такси за обслужване и без инсталационна такса за приемане на онлайн плащания Сензорен екран Вграден принтер Пос терминалът е с вграден високоскоростен принтер за бързо издаване на бележки, които може да бъдат брандирани с вашето лого. Подходящ за различни индустри Пос терминал..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

MyPos Пос терминал Combo, 3G, Bluetooth, Wi-Fi, NFC

452.47 лв.

Преносим платежен пос терминал Вграден принтер Пос терминалът е с вграден високоскоростен принтер за бързо издаване на бележки, които може да бъдат брандирани с вашето лого. Интелигентни плащания С пос терминала вие може да предложите на своите клиенти интелигентни плащания, независимо от предпочитания от тях начин на плащане: чип, NFC карта, дебит..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)