Термоси и джобни шишета

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка Elsa, пластмасова, спортна, с дръжка, 500 ml

9.54 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимата си героиня ELSA! Бутилката е с капаче и дръжка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: PVC. Подходяща за съдомиялна. Обем: 500 ml. Вземете сега и направете подарък на любим човек. За да бъд..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка Mickey Mouse, спортна, пластмасова, с дръжка, 750 ml

10.32 лв.

Спортната детска бутилка е с атрактивен дизайн с любимия герой на Disney – Mickey Mouse. Бутилката разполага с удобна дръжка и капачка, което я прави идеална за употреба по време на пътувания, излети и различни спортни занимания. Материал: пластмаса. Обем: 750 ml...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка Minnie Mouse, спортна, пластмасова, с дръжка, 750 ml

10.32 лв.

Спортната детска бутилка е с атрактивен дизайн с любимия герой на Disney – Minnie Mouse. Бутилката разполага с удобна дръжка и капачка, което я прави идеална за употреба по време на пътувания, излети и различни спортни занимания. Материал: пластмаса. Обем: 750 ml...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Frozen II, с лента, 500 ml

9.54 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „Frozen II“! Разполага с капаче и сламка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Бутилката е с обем 500 ml. Материал: корпус -тритан, капак - полипропилен / силикон. Тританът е BPA-fr..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Frozen, с лента, 300 ml

7.99 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „FROZEN“! Бутилката е с капаче и лента, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: PVC. Подходяща за съдомиялна. Вземете сега и направете подарък на любим човек. За да бъде подаръкъ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Frozen, тританова, 500 ml

9.54 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „FROZEN“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Тританът е BPA-free материал, отличаващ се с изключителна здравина. Той не взаимодейства с те..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Mickey & Friends, с лента, 500 ml

9.54 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „Mickey & Friends“! Разполага с капаче и сламка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Бутилката е с обем 500 ml...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Mickey Mouse, с лента, CC, 300 ml

7.99 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „MICKEY MOUSE“! Бутилката е с капаче и лента, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: PVC. Подходяща за съдомиялна. Вземете сега и направете подарък на любим човек. За да бъде по..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Mickey Mouse, тританова, 500 ml

9.54 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „MICKEY MOUSE“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Тританът е BPA-free материал, отличаващ се с изключителна здравина. Той не взаимодейств..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Minnie Mouse, със сламка, CC, 370 ml

4.30 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „MICKEY MOUSE“! Бутилката е с капаче и сламка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: стъкло.Подходяща за съдомиялна. Вземете сега и направете подарък на любим човек. За да бъде..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Olaf, тританова, 500 ml

9.54 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимия си герой от „Замръзналото Кралство“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Подходяща за съдомиялна. Вземете сега и направете подарък на любим човек. За да ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Spiderman, с лента, CC, 300 ml

7.99 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимия си герой от „SPIDERMAN“! Бутилката е с капаче и лента, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: PVC. Подходяща за съдомиялна. Вземете сега и направете подарък на любим човек. За да бъде подаръ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за вода Spiderman, тританова, 500 ml

9.54 лв.

Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „SPIDERMAN“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Тританът е BPA-free материал, отличаващ се с изключителна здравина. Той не взаимодейства с..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за пътуване Виена, 630 ml, зелена

14.44 лв.

Бутилка за вода с любимите "Disney" герои. Бутилката е декорирана с интересни елементи от Виена. Материал: тритан, полипропилен, силикон с декор. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка. Обем: 630 ml. Цвят: зелен...

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Disney Бутилка за пътуване Лондон, 630 ml, червена

14.44 лв.

Бутилка за вода с любимите "Disney" герои. Бутилката е декорирана с интересни елементи от Лондон. Материал: тритан, полипропилен, силикон с декор. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка. Обем: 630 ml. Цвят: червен...

Показани 1 от 15 | 43 (3 Страници)