Кожени чанти

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

BMW M Бизнес чанта, черна

339.08 лв.

Чантата BMW M е с модерен дизайн и висококачествена изработка. Разполага с кожени детайли и декоративни елементи в Marina Bay Blue. С ципове и облицовки с логото на BMW M. Тапицирано отделение за лаптоп, отделения с отвор и джобове с цип. Функционален дизайн с двойни дръжки и подвижна презрамка за лесно и удобно носене в града. Външен материал..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Pulse Дамска Чанта Jeans Genova Ethno, синьо-кафява

65.16 лв.

Дамската чанта не е обикновен аксесоар, а необходимост! PULSE GENOVA ETHNO JEANS е страхотен модел, който следва последните модни тенденции и е удобна за ежедневието! Подходяща за вашия спортно-елегантен ежедневен стил, чантата е олицетворение на комфорт и ще се превърне в продължение на вашата личност! Дамската чанта разполага с 1 основно отделени..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Pulse Дамска Чанта Jeans Trieste, черна

53.72 лв.

Дамската чанта не е обикновен аксесоар, а необходимост! PULSE TRIESTE JEANS е страхотен модел, който следва последните модни тенденции и е удобна за ежедневието! Подходяща за вашия спортно-елегантен ежедневен стил, чантата е олицетворение на комфорт и ще се превърне в продължение на вашата личност! Дамската чанта разполага с 1 основно отделение и 1..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)