Флипчарти

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Top Office Флипчарт, 70 x 100 cm, магнитен

176.41 лв.

Леснопреносим флипчарт с магнитно покритие. Лека алуминиева рамка. Възможност за регулиране на височината и наклона. Идеален за обучения, презентации, конференции и др. За големи ежедневни натоварвания в конферентни зали, обучителни центрове, училища и университети. Универсална система за закрепване на блокове за флипчарт с различни отвори. Размер ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Top Office Флипчарт, 70 x 100 cm, магнитен, с рамена

204.18 лв.

Леснопреносим флипчарт с магнитно покритие и изтеглящи се рамена. Лека алуминиева рамка. Възможност за регулиране на височината и наклона. Идеален за обучения, презентации, конференции и др. За големи ежедневни натоварвания в конферентни зали, обучителни центрове, училища и университети. Двете рамена позволяват изписаните листа да се преместват и д..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Top Office Флипчарт, 70 x 100 cm, магнитен, с рамена, на колела

313.63 лв.

Леснопреносим флипчарт с магнитно покритие и стойка на колелца. С изтеглящи се рамена. Лека алуминиева рамка. Възможност за регулиране на височината. Идеален за обучения, презентации, конференции и др. За големи ежедневни натоварвания в конферентни зали, обучителни центрове, училища и университети. Стабилна мобилна основа с 5 колелца и заключващ ..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Top Office Флипчарт, 70 x 100 cm, стъклен, с рамена, на колела

414.90 лв.

Леснопреносим магнитен флипчарт с покритие от закалено стъкло и стойка на колелца. С изтеглящи се рамена. Възможност за регулиране на височината. Идеален за обучения, презентации, конференции и др. За големи ежедневни натоварвания в конферентни зали, обучителни центрове, училища и университети. Стабилна мобилна основа с 5 колелца и заключващ механ..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)