Инстантно кафе

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Разтворимо кафе Cronat Gold, 200 g

22.22 лв.

Jacobs Cronat Gold 200 гр. буркан е разтворимо кафе с приятен и балансиран вкус и мек послевкус. През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на св..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Разтворимо кафе Monarch, 200 g

24.18 лв.

Jacobs Monarch Classic гарантира средно изпечено кафе с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. През 1895 г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с м..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Jacobs Разтворимо кафе Velvet, 200 g

21.24 лв.

Jacobs Velvet разтворимо кафе – наслади се на кадифен каймак с познатия Jacobs чаромат! Основните предимства на продукта включват: Прахообразни кафе гранули с тъмнокафяв цвят, гарантиращи плътен каймак и изкусителен каймак. Бленд, предоставящ богат и ненатрапчив крема вкус. Кафе, подходящо за приготвянето, както на топли, така и на студени напитки,..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Nescafé Разтворимо кафе 3in1 Brown Sugar, 16.5 g, в пакетче, 10 броя

5.80 лв.

NESCAFE 3in1 Brown Sugar е комбинация от любимия ти кафе микс с добавена и кафява захар, която придава лек карамелен вкус. Страхотно кафе изживяване във всяка глътка! Продуктът е в удобна опаковка за една чаша ароматно кафе и се приготвя бързо и лесно само с гореща вода. Начин на приготвяне: Изсипете съдържанието на пакетчето в чаша с гореща, но н..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Nescafé Разтворимо кафе 3in1 Frappe, 16 g, в пакетче, 28 броя

16.17 лв.

Наслади се на освежаваща кафе напитка бързо и лесно, където и да си с NESCAFE 3in1 Frappe! Страхотна комбинация от разтворимо кафе, мляко и захар за свежи моменти заедно. Грабни стик, разтвори със студена вода и по желание добави лед за наистина фрапиращо кафе изживяване. Създайте моментите заедно с NESCAFE 3in1. #MomentsTogether Начин на приготвя..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Nescafé Разтворимо кафе 3in1 Strong, 17 g, в пакетче, 10 броя

5.80 лв.

NESCAFE 3in1 Strong е разтворима кафе напитка със силен кафе вкус. Страхотно кафе изживяване с богат аромат и неустоим вкус във всяка глътка! Кафе миксът е в удобна опаковка за една чаша ароматно кафе, което се приготвя бързо и лесно само с гореща вода. Но защо не грабнеш две стикчета, за да споделиш с приятел? Създайте моментите заедно с NESCAFE 3..

Бърз преглед
(0)
Поръчки (0)

Nescafé Разтворимо кафе Black Roast, 200 g, в буркан

17.48 лв.

Открий и се наслади на най-интензивния кафе вкус от NESCAFE®. NESCAFE® Black roast е разтворимо кафе, което се приготвя от екстракцията на подбрани кафе зърна Робуста, експертно изпечени по-дълго време до тъмно изпичане за този автентичен, интензивен и богат кафе вкус. За всеки ден, но не за всеки! Продуктът е в стъклен буркан за 100 чаши ароматно..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)