Категории

За нас

Кои сме ние

"Смарт Офис България" ЕООД

Добре дошли в света на качеството и ефективността, където Смарт Офис България Ви предлага широка гама от офис консумативи, които ще задоволят всичките ви нужди и изисквания. Независимо дали сте малък бизнес, фрийлансър или голяма корпорация или пък училище или детска градина ние имаме точното решение за вас.

Мисията ни е да доставим до клиентите си крайни продуктови решения. Ние не просто продаваме стоката си, а целим да научим нуждите Ви, за да предложим най-доброто решение. Основната ни цел е да можем да удоволетвориме желанията на клиента, като наш основен приоритет е удобството и подобряване (оптимизиране) на условията и качеството на работната среда в офиса. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашият офис на достъпни цени, отлично качество и коректност.

Богат асортимент от офис материали, консумативи, аксесоари и техника. Освен обикновените консумативи, ние можем да Ви предложим и широк избор от услуги, с които ще спестим ценно време. Ще доставим машина и минерална вода в офиса Ви, ще донесем кафе и сладки, за усмивки на екипа. Ще изготвим индивидуалните брандирани и рекламни продукти. Гарантирано качество, доставка на адрес и ако се наложи - поддръжка.

Също така ще предложим да отстраним проблема с компютъра Ви или с копирната техника на място. Предлагаме услуги като дизайн и изработка на визитни картички, постери, щампи и всякакви рекламни материали. Безспорно, най-важния компонент, осигуряващи удобство на работната среда, е нейната хигиена, за което също сме се погрижили.

Готови ли сте да предоставите на вашите ученици най-доброто образование? Смарт Офис България е тук, за да ви помогне да създадете идеалната учебна среда с нашите училищни материали и оборудване! Мисията ни към училищата и детските градини е да осигурим на учениците иновативни и качествени продукти, които ще ги вдъхновят и подкрепят в техния образователен процес. Вярваме, че правилно оборудваните класни стаи и използването на съвременни учебни материали са от съществено значение за успеха на всяко училище.

"Смарт Офис България" ЕООД е правилният избор, защото ние Ви предлагаме цялостно решение за нуждите на офиса!

Нашите предимства

Доставка до

24 ч.

10 Години

Качество!

Над 60 000

Продукта!

Над 100 000

Изпълнени поръчки

11 Разнообразни

Продуктови категории

Обслужване на

цяла България

Над 10 000

Бизнес клиента

Над 500

Обществени поръчки

Търговия

на едро

Гордеем се с нашата история

Нашият блог

Последните статии от нашите специалисти